byBP wordt partner sponsoring van BC Apollo

1 min |

byBP wordt partner sponsoring van BC Apollo, dat uitkomt in de hoogste basketball league in Nederland en België (BNXT league).

In samenwerking met BC Apollo zal byBP zorg dragen voor het werven van sponsoren en de daarbij horende activatie. We starten met het opzetten van het sponsorhuis. Hierbij brengen we onder andere in kaart welke exposure Apollo te bieden heeft voor haar potentiële sponsoren en vanuit daar worden de sponsorpakketten gecreëerd. Vervolgens kijken we met Apollo en de potentiële sponsor hoe we de sponsoring voor beide partijen zo optimaal mogelijk kunnen inrichten.

Deze samenwerking zal de club helpen bij het verbeteren van de prestaties op het veld en hun fans voorzien van een vernieuwde wedstrijdbeleving. Beide partijen zien veel potentieel in de kracht van on- en offline activatie van een merk door middel van topsport. Door de expertise van byBP te combineren met het platform van Apollo, wordt er een sterk merk gecreëerd en zullen de prestaties van de club de komende jaren optimaliseren. Komende periode zal verdere professionalisering van BC Apollo centraal komen te staan.

Benieuwd naar de sponsormogelijkheden? Neem contact op!

Geschreven door:
Communicatie - by BP