Ontmoet jouw
Sportmarketing specialisten

De as van onze opstelling wordt ingevuld door ervaren sportmarketing spelers. Het maakt niet uit in welke situatie je bevindt er is altijd een speler die precies weet wat er nodig is en het verschil kan maken. We zijn zo op elkaar ingespeeld dat we precies weten wanneer we elkaar moeten aanvullen en elkaar zo naar ongekende hoogte kunnen brengen. Al met al zijn we allemaal liefhebbers van het spel en vinden we dat winnen toch belangrijker is dan meedoen.

Met trots presenteren we dan ook onze sportmarketing selectie:

Mirco Pruyser

Topsporter – Eigenaar

Als echte goalgetter bij het Nederlands hockeyelftal weet Mirco ook in de sportmarketing wereld altijd raak te schieten met vernieuwende ideeën en zijn snelle handelen.

Billy Bakker

Topsporter – Eigenaar

Een aanvoerder in hart en nieren. Niet alleen bij het NL hockey elftal, maar ook binnen by BP weet Billy precies wat er nodig is om met een team naar een topprestatie toe te werken.

Daan Ros

Strategisch marketeer

Linksom of rechtsom event details vergeet je niet, die own je. Daan weet als geen ander welke kleine of grote componenten een unieke beleving creëert.

Ankelein Baardemans

Account- en Eventmanager

Als topspeelster van Bloemendaal Dames 1 weet Ankelein als geen ander hoe de sportwereld in elkaar steekt. Ook bij byBP weet zij haar goaltjes te maken en houdt zij, net zoals in het hockeyveld, het overzicht.

Thomas ten Broek

Talent Projectmanagement

Als sportliefhebber weet Thomas, dat de sportwereld een dynamische wereld is waar van alles gebeurd. Als voetballer en als trainer is hij dan ook wekelijks op de sportvelden te vinden. Vanuit die passie zet hij evenementen, campagnes en marketing activiteiten op. Waarbij hij mensen een glimlach op het gezicht tovert.

Maks Breijer

Talent Content Creator

Gevalletje ‘eerst zien, dan geloven’, dan ben je bij Maks aan het goede adres. Onze oud wedstrijd skiër wilt altijd zo snel mogelijk de finish halen en dat lukt Maks aardig met zijn talent voor social media, video en beeldbewerking maakt hij van niets iets!

Joep van Wegen

Talent Project Management

Als sportliefhebber en honkballer zal Joep altijd voor de homerun gaan binnen de projecten van by BP, waarbij niemand op de honken wordt achtergelaten. Zijn passie ligt bij het aan de man brengen van sport en het realiseren van de juiste output.

Femke de Kooter

Talent Project Management

Als sportfanaat en hockeyster weet Femke, dat creativiteit nodig is om te kunnen scoren in de sportwereld. Vanuit die fantasie passeert zij in het hockeyveld haar tegenstanders. Ook binnen byBP weet zij met haar out-of-the-box mindset campagnes in scoringsposities te brengen.

Tobias Faber

Talent Digital Marketing

Onze voetballer houdt met zijn skills overzicht over onze social media kanalen en is als echte sportliefhebber altijd up-to-date over de laatste sporttrends. Als teamspeler zorgt hij ervoor dat het beste bij iedereen naar boven komt, want ‘vele handen maken licht werk’.

Onze online marketing specialist

Wij partneren met Whello. Maak kennis met Whello.

Wij helpen byBP om merken te laten groeien door contentstrategie, google-advertenties, sociale media marketing en videomarketing. Uw merk blijft daardoor fris in het geheugen van de doelgroep en de doelgroep wordt in hun online reis overtuigd van u merk door de (dynamische) creatieve content.

Onze video productie specialist

Wij partneren met SKIPP. Maak kennis met SKIPP.

Vanuit strategie en design maken wij storytelling-video’s met impact. Op elk niveau van de customer journey. Onze passie is verhalen vertellen en geloven dat het allemaal echt begint met geweldige creatieve content. Met onze video’s helpen wij byBP om de groei van klanten te versnellen.

Waar we goed in zijn

Zij gingen je voor

Logo Jumbo Hockey byBP
Logo Volvo byBP
Logo Adidas byBP
Logo Abn Amro byBP
Logo Deloitte byBP

Wat onze winnaars zeggen

Met het team van BP organiseren wij met de partners en sponsoren van de KNHB verschillende evenementen. BP denkt mee van het begin tot het eind en blijft verrassen met innovatieve oplossingen. Zij hebben oog voor de juiste profilering van de hockeydoelgroep en wensen van de sponsor.

Noortje Gorter - KNHB Sponsorteam

Al enige jaren organiseren wij de jaarlijkse Rabo Fandag met behulp op technisch vlak van BP College. Voor vele kinderen het ultieme hoogtepunt uit hun jeugd om op 1 dag samen met alle internationals een unieke dag mee te maken. De kinderen moeten deze dag ook echt op hockey-technisch gebied wat leren en dat gevarieerde programma wordt geheel door BP College naar alle tevredenheid georganiseerd.

Arjen Rahusen - KNHB, Directeur HISWA te water

byBP onder leiding van Billy Bakker en Mirco Pruyser maakt een mooie transitie door. Startend in ondersteuning bij hockey activiteiten zijn zij doorgegroeid naar een volwaardig gesprekspartner én activatiebureau voor het laden van je merk. De ervaring met byBP m.b.t. het ontwikkelen van maatschappelijke activaties gecombineerd met de kracht van sport is goed.

Marco Moers - ABN-AMRO: Senior activation manager/ Ajax en hockeysponsoring

byBP is een enthousiaste en professionele partij die op meerdere vlakken kan bijdragen aan de naamsbekendheid van jouw merk. Door de aanwezigheid in de doelgroep zijn ze specialist in het activeren van de juiste doelgroep voor het juiste product. Wij ervaren de samenwerking als zeer prettig!

Franske van Hassel - Jumbo Hockey & Golf: Category Manager