Ontmoet jouw
Sportmarketing specialisten

De as van onze opstelling wordt ingevuld door ervaren sportmarketing spelers. Het maakt niet uit in welke situatie je bevindt er is altijd een speler die precies weet wat er nodig is en het verschil kan maken. We zijn zo op elkaar ingespeeld dat we precies weten wanneer we elkaar moeten aanvullen en elkaar zo naar ongekende hoogte kunnen brengen. Al met al zijn we allemaal liefhebbers van het spel en vinden we dat winnen toch belangrijker is dan meedoen.

Met trots presenteren we dan ook onze sportmarketing selectie:

Mirco Pruyser

Mirco Pruyser

Topsporter – Eigenaar

Als echte goalgetter bij het Nederlands hockeyelftal weet Mirco ook in de sportmarketing wereld altijd raak te schieten met vernieuwende ideeën en zijn snelle handelen.

Billy Bakker

Billy Bakker

Topsporter – Eigenaar

Een aanvoerder in hart en nieren. Niet alleen bij het NL hockey elftal, maar ook binnen by BP weet Billy precies wat er nodig is om met een team naar een topprestatie toe te werken.

Tobias Vink

Tobias Vink

Marketing strateeg

Met een duidelijke doel voor ogen weet Tobias op een creatieve manier strategische vraagstukken aan te vliegen. Succes is een optelsom, “morgen wordt vandaag bedacht”.

Daan Ros

Daan Ros

Event Marketeer

Linksom of rechtsom event details vergeet je niet, die own je. Daan weet als geen ander welke kleine of grote componenten een unieke beleving creëert.

Onze online marketing specialisten

Zonder online marketing, geen overwinningen. Ontmoet het team dat het waar maakt.

Eva Manrique

Marketing coach

Onze (half) Peruaanse Eva is een kei in het vertalen van de behoefte van de klant naar een passende online marketing strategie. Dat je daar goed voor moet kunnen luisteren weet zij als geen ander.

David van Pelt

Campagne speler

Onze pietje precies David levert altijd goed werk. Hij houdt niet van half half en is altijd kritisch. Dat hij ambitieus is en altijd gaat voor resultaat zal je dan ook niet verbazen.

Lennard van Garderen

Social speler

Social Advertising Specialist Lennard kan soms helemaal wegdwalen in zijn creatieve gedachtes. Hij denkt graag buiten de lijntjes voor het behalen van resultaten met social campagnes.

Reinier Landstra

Lead digital design

Van websites tot complete huisstijlen, van advertenties tot e-mailtemplates. You name it, Reinier maakt overal iets moois van. Alles voor een mooi en goed werkend resultaat!

Wij partneren met

Onze video productie specialisten

Ook hier vormen specialisten de basis, maak kennis met het video team.

Leon Tousset

Creative director

Robin Gatsonides

Creative lead

Jordi de Man

Creative Producer

Koen van der Velden

Motion designer / Cameraman

Wij partneren met

We hebben al potjes gespeeld met

Wat onze winnaars zeggen

Al enige jaren organiseren wij de jaarlijkse Rabo Fandag met behulp op technisch vlak van BP College. Voor vele kinderen het ultieme hoogtepunt uit hun jeugd om op 1 dag samen met alle internationals een unieke dag mee te maken. De kinderen moeten deze dag ook echt op hockey-technisch gebied wat leren en dat gevarieerde programma wordt geheel door BP College naar alle tevredenheid georganiseerd.

Arjen Rahusen - KNHB, Directeur HISWA te water

byBP onder leiding van Billy Bakker en Mirco Pruyser maakt een mooie transitie door. Startend in ondersteuning bij hockey activiteiten zijn zij doorgegroeid naar een volwaardig gesprekspartner én activatiebureau voor het laden van je merk. De ervaring met byBP m.b.t. het ontwikkelen van maatschappelijke activaties gecombineerd met de kracht van sport is goed.

Marco Moers - ABN-AMRO: Senior activation manager/ Ajax en hockeysponsoring

byBP is een enthousiaste en professionele partij die op meerdere vlakken kan bijdragen aan de naamsbekendheid van jouw merk. Door de aanwezigheid in de doelgroep zijn ze specialist in het activeren van de juiste doelgroep voor het juiste product. Wij ervaren de samenwerking als zeer prettig!

Franske van Hassel - Jumbo Hockey & Golf: Category Manager