Ontmoet jouw
Sportmarketing specialisten

De as van onze opstelling wordt ingevuld door ervaren sportmarketing spelers. Het maakt niet uit in welke situatie je bevindt er is altijd een speler die precies weet wat er nodig is en het verschil kan maken. We zijn zo op elkaar ingespeeld dat we precies weten wanneer we elkaar moeten aanvullen en elkaar zo naar ongekende hoogte kunnen brengen. Al met al zijn we allemaal liefhebbers van het spel en vinden we dat winnen toch belangrijker is dan meedoen.

Met trots presenteren we dan ook onze sportmarketing selectie:

Mirco Pruyser

Topsporter – Eigenaar

Als echte goalgetter bij het Nederlands hockeyelftal weet Mirco ook in de sportmarketing wereld altijd raak te schieten met vernieuwende ideeën en zijn snelle handelen.

Billy Bakker

Topsporter – Eigenaar

Een aanvoerder in hart en nieren. Niet alleen bij het NL hockey elftal, maar ook binnen by BP weet Billy precies wat er nodig is om met een team naar een topprestatie toe te werken.

Daan Ros

Strategisch marketeer

Linksom of rechtsom event details vergeet je niet, die own je. Daan weet als geen ander welke kleine of grote componenten een unieke beleving creëert.

Ankelein Baardemans

Account- en Eventmanager

Als topspeelster van Bloemendaal Dames 1 weet Ankelein als geen ander hoe de sportwereld in elkaar steekt. Ook bij byBP weet zij haar goaltjes te maken en houdt zij, net zoals in het hockeyveld, het overzicht.

Britt Willems

 

Door het combineren van creativiteit met een grote passie voor sport weet Britt altijd originele concepten en content te creëren voor byBP.

Waar we goed in zijn

Zij gingen je voor

Logo Volvo byBP
Logo Adidas byBP
Logo Abn Amro byBP
Logo Deloitte byBP

Wat onze winnaars zeggen

Met het team van BP organiseren wij met de partners en sponsoren van de KNHB verschillende evenementen. BP denkt mee van het begin tot het eind en blijft verrassen met innovatieve oplossingen. Zij hebben oog voor de juiste profilering van de hockeydoelgroep en wensen van de sponsor.

Noortje Gorter - KNHB Sponsorteam

Al enige jaren organiseren wij de jaarlijkse Rabo Fandag met behulp op technisch vlak van BP College. Voor vele kinderen het ultieme hoogtepunt uit hun jeugd om op 1 dag samen met alle internationals een unieke dag mee te maken. De kinderen moeten deze dag ook echt op hockey-technisch gebied wat leren en dat gevarieerde programma wordt geheel door BP College naar alle tevredenheid georganiseerd.

Arjen Rahusen - KNHB, Directeur HISWA te water

byBP onder leiding van Billy Bakker en Mirco Pruyser maakt een mooie transitie door. Startend in ondersteuning bij hockey activiteiten zijn zij doorgegroeid naar een volwaardig gesprekspartner én activatiebureau voor het laden van je merk. De ervaring met byBP m.b.t. het ontwikkelen van maatschappelijke activaties gecombineerd met de kracht van sport is goed.

Marco Moers - ABN-AMRO: Senior activation manager/ Ajax en hockeysponsoring

byBP is een enthousiaste en professionele partij die op meerdere vlakken kan bijdragen aan de naamsbekendheid van jouw merk. Door de aanwezigheid in de doelgroep zijn ze specialist in het activeren van de juiste doelgroep voor het juiste product. Wij ervaren de samenwerking als zeer prettig!

Franske van Hassel - Jumbo Hockey & Golf: Category Manager