Strategie is de

Sleutel tot succes

We kunnen een spectaculaire strategie creëren, maar de uitvoering hiervan bepaalt of dit ook echt een succes wordt. Of we nu samen een concept of strategie hebben bedacht of jullie deze zelf al bedacht hebben, de uitvoering hiervan zien wij als een wedstrijd op zich. Dit is een andere wedstrijd dan concepting of strategievorming en dus zijn andere specialismen van belang. We dragen zorg voor (ofwel ontzorgen) de complete uitvoering van online en offline activaties.

Van campagne tot merkactivatie

Tussen online en offline activaties zitten veel verschillen, maar één ding hebben ze gemeen en dat is de doelgroep op de juiste manier bereiken. We houden hierbij rekening met het gestelde doel en de maximale interactie met de doelgroep op een unieke manier.

Van een rust activatie tijdens het EK Hockey tot een online video campagne langs de snelweg. Een beleving creëren is topsport.

Concepten

Het ontwikkelen van een duidelijke oplossing voor jouw marketingvraagstuk.
Wij mixen theorie, ervaring, praktijk en onze topsporters mindset om tot een concept te komen.

Bekijk deze dienst

Merkstrategie

Nu het concept gecreëerd is, is het belangrijk om te bepalen wat de te voeren strategie wordt. Wat wordt de boodschap, hoe gaan we dit communiceren en naar wie?

Bekijk deze dienst

Activaties & events

Wanneer we er samen voor kiezen om het concept ook offline te activeren creëren we unieke activaties en events ter versterking van het concept.

Bekijk deze dienst

Online activatie

Vrijwel altijd zal het concept ook online geactiveerd moeten worden. Ook met dit specialisme versterken we de kracht van het concept. Met de juiste tools wordt de boodschap bij de juiste doelgroep onder de aandacht gebracht.

Bekijk deze dienst

We hebben al potjes gespeeld met

Onze laatste één – tweetjes

Move for Casper

In samenwerking met Stichting Overleven met Alvleesklierkanker laat byBP heel Nederland in beweging komen.

Deloitte Scoop Masters

Met een unieke activatie tijdens de rust van de Pro League wedstrijden kreeg Deloitte het publiek op de banken.

Jumbo Hockey launch Campaign

Met de overname van Hockey Republic heeft Jumbo Hockey voor een nieuwe uitdaging gekozen binnen de sport-retailmarkt.

Wat onze winnaars zeggen

Met het team van BP organiseren wij met de partners en sponsoren van de KNHB verschillende evenementen. BP denkt mee van het begin tot het eind en blijft verrassen met innovatieve oplossingen. Zij hebben oog voor de juiste profilering van de hockeydoelgroep en wensen van de sponsor.

Noortje Gorter - KNHB Sponsorteam

Al enige jaren organiseren wij de jaarlijkse Rabo Fandag met behulp op technisch vlak van BP College. Voor vele kinderen het ultieme hoogtepunt uit hun jeugd om op 1 dag samen met alle internationals een unieke dag mee te maken. De kinderen moeten deze dag ook echt op hockey-technisch gebied wat leren en dat gevarieerde programma wordt geheel door BP College naar alle tevredenheid georganiseerd.

Arjen Rahusen - KNHB, Directeur HISWA te water

byBP onder leiding van Billy Bakker en Mirco Pruyser maakt een mooie transitie door. Startend in ondersteuning bij hockey activiteiten zijn zij doorgegroeid naar een volwaardig gesprekspartner én activatiebureau voor het laden van je merk. De ervaring met byBP m.b.t. het ontwikkelen van maatschappelijke activaties gecombineerd met de kracht van sport is goed.

Marco Moers - ABN-AMRO: Senior activation manager/ Ajax en hockeysponsoring

byBP is een enthousiaste en professionele partij die op meerdere vlakken kan bijdragen aan de naamsbekendheid van jouw merk. Door de aanwezigheid in de doelgroep zijn ze specialist in het activeren van de juiste doelgroep voor het juiste product. Wij ervaren de samenwerking als zeer prettig!

Franske van Hassel - Jumbo Hockey & Golf: Category Manager

Til ook je spel naar een

hoger niveau!

Eerlijk is eerlijk veel informatie staat al op onze website en hier en daar geven we een klein kijkje in de keuken. Vaak heb je toch nog een specifieke vraag die je zo snel mogelijk beantwoord wilt hebben. Laat daarom je gegevens hieronder achter, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen!
    Bel me terugStuur me een email

    Liever direct contact?

    Je moet een keeper niet vragen om een goal te scoren, daarom is het vaak beter om een directe vraag neer te kunnen leggen bij de specialist.

    Daan Ros

    Daan Ros – Event Marketeer byBP