Slagvaardig bij de

SPAR Mini

Met de SPAR mini gaat SPAR Nederland in op persoonlijk gemak en lokale betrokkenheid. Deze SPAR mini bezorgt de SPAR consumenten ook op de boulevard van Scheveningen een snel ontbijtje, lekkere lunch, gezond tussendoortje of makkelijke maaltijd. Het SPARren bij SPAR was een mooie blikvanger om op een unieke wijze mensen in aanraking te laten komen met de SPAR mini. 

SPARren bij SPAR

Een duidelijk doel

voor ogen

Een duidelijke invulling geven waar SPAR vandaag de dag voorstaat, méér mensen naar de winkels trekken en te laten ervaren wat SPAR is. Bij SPAR vind je op élk moment precies wat je nú nodig hebt. Of het nu om een spontane barbecue gaat, een snelle lunch of nog even snel lekkere borrelhapjes scoren voor een spannende wedstrijd; alles voor nú en later.

 • Meer mensen naar de SPAR mini trekken
 • Voordelen van SPAR ervaren
 • Sportief & toegankelijk

Met het by BP Gameplan sla jij je slag.

Gameplan
Gameplan
Gameplan
Gameplan
Gameplan
Gameplan

Plezier voor iedereen met de

SPAR-sessies

Een SPAR-sessie duurde zo’n 10 minuten en was toegankelijk voor iedereen. Jong, oud, Nederlands of Duits, iedereen deed mee! Clyde Brunswijk, de boksproffsional, gaf in deze 10 minuten een spoedcursus boksen.

 • Boksen is voor iedereen te doen
 • Een snelle en effectieve sport-activiteit

Het resultaat? Een snelle knock-out

Dat er zoveel animo was om te komen boksen was niet verwacht. 200 deelnemers hebben op een unieke wijze kennis gemaakt met de SPAR.

Dagen

Het weekend van 12 & 13 september kregen passerende mensen de mogelijkheid deel te nemen aan de SPAR-sessies

Bokszakken

Kinderen, volwassen en ouderen, iedereen kon deelnemen bij één van de 6 bokszakken.

SPAR-Sessies

10 minuten boksen begeleid door een proffesioneel bokser. Laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen en net als jouw SPAR!

Deelnemers

Gedurende de twee dagen hebben naar schatting 200 deelnemers deelgenomen aan de SPAR-sessies. 200 deelnemers die een nieuwe manier van winkelen hebben ervaren.

Gooi een balletje op en we

koppen ‘em snel in!

We hebben je nu een idee gegeven van hoe wij een activatie vormgeven en uitvoeren voor SPAR. Het creëren van een activatie kan een lastige opgave zijn. Heb jij hier een specifieke vraag over of ben je benieuwd waar wij op dit vlak jou kunnen ondersteunen? Kom met ons in contact via onderstaand formulier.
  Bel me terugStuur me een email

  Liever direct contact?

  Daan Ros

  Daan Ros – Event Marketeer byBP