Conceptontwikkeling

Voor het bereiken van de top

Jonger Oranje Hockey is een platform waarbij data en sport samen ervoor zorgen dat hockeyers inzichten krijgen in hun hockeyvaardigheden. Deze inzichten zorgen ervoor dat iedere hockeyer weet waar hij/zij zich in de (privé)trainingen op kan focussen. byBP zorgde er in samenwerking met SportsGen en BP College voor dat het concept uitgerold werd en vorm kreeg. In de herfst van 2021 vond de allereerste editie plaats en er zullen er nog meer volgen!

Een duidelijk doel

voor ogen

Jonger Oranje Hockey heeft 5 garanties die zowel offline als online duidelijk zichtbaar moeten zijn, namelijk;

 • Pleziergarantie
 • Leeftijdsgarantie
 • Servicegarantie
 • Ontwikkelingsgarantie
 • Vriendengarantie

Met het byBP Gameplan scoor je altijd!

Icon Briefing byBP
Briefing
Icon Creation byBP
Gameplan creation
Icon Training byBP
Training
Icon Kickoff byBP
Warming up & Kickoff
Icon The Game byBP
The game
Icon Celebrate byBP
Win & celebrate

Het concept van

Jonger Oranje Hockey

Online lijkt het concept van Jonger Oranje Hockey veel op die van het voetbal, maar in de uitvoer verschilt deze. Los van het feit dat de sporten verschillen, gaat bij het hockey meer om het testen en inzicht krijgen in eigen vaardigheden dan gescout worden door topclubs.

In het voetbal is het fenomeen ‘jeugdscouts’ nu eenmaal veel populairder dan in het hockey. Vandaar dat Jonger Oranje Hockey zich met tophockeyers richt op de ontwikkeling en inzichten waar de desbetreffende hockeyer zelf mee aan de slag kan.

Via de talentscan site is het voor iedereen mogelijk om een gratis account aan te maken. Op deze site staan een aantal vragenlijsten die al grotendeels inzicht geven in eigen vaardigheden. Na het deelnemen van een TestCenter worden de resultaten ook gepubliceerd op deze website, zodat elke deelnemer op ieder moment terug kan kijken naar zijn/haar vaardigheden.

Het resultaat? Een mooie één-twee!

 Onderdelen

Jonger Oranje Hockey bestaat uit het Self-Assessment, welke online plaatsvindt, en het offline TestCenter. Bij het TestCenter worden deelnemers beoordeeld op hun vaardigheden.

Deelnemers

De allereerste editie van Jonger Oranje Hockey vond plaats op hockeyclub AMHC FIT in de herfst van 2021. Met ruim 30 deelnemers die het weer trotseerden was het een geslaagde dag waar natuurlijk ruimte ligt voor verbetering.

Topper

Tijdens elk Jonger Oranje Hockey TestCenter zal er een tophockeyer aanwezig zijn om de deelnemers te beoordelen op zijn/haar specialiteit. Deze tophockeyer weet natuurlijk alles van hockey af en kan de beste tips en tricks geven!

Garanties

Jonger Oranje Hockey hanteert 5 garanties om de TestCenter dagen zo goed mogelijk te laten verlopen.

Sla ook je spel naar een

hoger niveau!

Eerlijk is eerlijk veel informatie staat al op onze website en hier en daar geven
we een klein kijkje in de keuken. Vaak heb je toch nog een specifieke vraag die je zo
snel mogelijk beantwoord wilt hebben. Laat daarom je gegevens hieronder
achter, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen!

  Liever direct contact?

  Je moet een keeper niet vragen om een goal te scoren, daarom is het vaak beter om een directe vraag neer te kunnen leggen bij de specialist.

  Mirco Pruyser

  Eigenaar ByBP